6.1.0 - Remote agent doesn't ask to install Ranorex Runtime

Bug reports.
krstcs
Ranorex Guru
Posts: 2683
Joined: Tue Feb 07, 2012 4:14 pm
Location: Austin, Texas, USA

6.1.0 - Remote agent doesn't ask to install Ranorex Runtime

Post by krstcs » Tue Sep 13, 2016 6:33 pm

Ranorex 6.1.0
Agent 1.0.50
Windows 10

After installing Remote agent and realizing that it installed Ranorex 6.1.0, I uninstalled both the Ranorex Runtime and the Agent.

However, when I rebooted and reinstalled the agent, it did not attempt, or even ask, to install the runtime libraries again. It appears that the uninstall and reboot didn't remove the registry entries/files that the agent is using to check the runtime version.
Shortcuts usually aren't...

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: 6.1.0 - Remote agent doesn't ask to install Ranorex Runtime

Post by Support Team » Thu Sep 15, 2016 2:05 pm

Hi krstcs,

Thank you for reporting this issue. I was able to reproduce it on one of my machines and I've already added an entry in our internal bug-tracking-system.

I would like to take the opportunity to thank you for your feedback.

Regards,
Markus (S)
.
Image