All of a suddden Unable to Identify any elements or execute Usecode which was working fine before

Technology specific object identification, supported applications, web technologies, and 3rd party controls.
Lavanya
Posts: 1
Joined: Thu Apr 16, 2020 4:58 am

All of a suddden Unable to Identify any elements or execute Usecode which was working fine before

Post by Lavanya » Thu Apr 16, 2020 5:11 am

Sub: All of a suddden Unable to Identify any elements or execute Usecode which was working fine before.

I was using Ranorex 9.2.1 when i try to upgrade to 9.3 i got error on installation. So i uninstalled and reinstalled the previous 9.2.1. version .
However now my Scripts is not identifying any objects and use code methods are not being called.
Note: This was working fine before the reinstallation.


Im getting below Error when i run my test suite .
Failed to find item 'CMRepository.BICampaignManagement.Login.Login_UserName'.
No element found for path '/dom[@browsername='Chrome']//*[@innertext='User Name*']' at step 'dom[@browsername='Chrome']' after 40 attempts within 1.1m (timeout factor = 1.1).
Show/Hide Stacktrace
at Ranorex.Core.Repository.RepoItemInfo.FindInternal[T](Boolean findSingle, Boolean throwException, Duration effectiveTimeoutOverride)at Ranorex.Core.Repository.RepoItemInfo.<>c__DisplayClass75_0`1.<Find>b__0()at Ranorex.Core.Testing.Services.NoMaintenanceModeService.HandleElementNotFound[T](Func`1 action, RepoItemInfo entry)at Ranorex.Core.Repository.RepoItemInfo.Find[T](Boolean findSingle, Boolean throwException, Duration effectiveTimeoutOverride)at Ranorex.Core.Repository.RepoItemInfo.CreateAdapter[T](Boolean throwException, Duration waitTimeout)at Ranorex.Core.Repository.RepoItemInfo.CreateAdapter[T](Boolean throwException)at CM.CMRepositoryFolders.LoginFolder.get_Login_UserName() in C:\Users\lpadmasekaran\Documents\Backup\Ranorex\RanorexStudio Projects\CM_Rewrite_Sprint5 _P4v_UDAP\CM\CMRepository.cs:line 1820at CM.Common_Modules.Login.Ranorex.Core.Testing.ITestModule.Run() in C:\Users\lpadmasekaran\Documents\Backup\Ranorex\RanorexStudio Projects\CM_Rewrite_Sprint5 _P4v_UDAP\CM\Common Modules\Login.cs:line 132at Ranorex.Core.Testing.TestModuleLeaf.RunInternal(DataContext parentDataContext, Int32 iteration, Int32 iterationCount, Boolean skipIteration)

PFA log with screenshot also
Attachments
RanorexError.jpg
RanorexError.jpg (208.34 KiB) Viewed 184 times

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 6181
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: All of a suddden Unable to Identify any elements or execute Usecode which was working fine before

Post by odklizec » Mon Apr 20, 2020 7:46 am

Hi,

This problem looks like a problem with Chrome plugin? Maybe corrupted installation? Have you tried to manually uninstall and reinstall Chrome plugin (using Ranorex instrumentation wizard)?

Before you start with uninstallation, please make sure the Chrome is not running in background (default Chrome setting, which must be unchecked in Chrome Advanced settings).

A quickest way to test if the Chrome plugin is working OK is to start Spy and try to track a web element in Chrome plugin. If the element is tracked correctly and Spy shows DOM element of Chrome browser, then plugin is working OK. If the tracked xpath starts with "Form" element, then plugin is most probably not working correctly.
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration