Android > Lost connection when appending recordings

Mobile Testing, Android App Testing.
lucian.teodorescu
Posts: 82
Joined: Fri Oct 24, 2014 10:58 am
Location: Bucharest

Android > Lost connection when appending recordings

Post by lucian.teodorescu » Thu Nov 13, 2014 11:10 am

Hi,

Every time I want to record (at the end or "from here") in any module (not empty), I receive the "Lost connection" error and the recording stops.
I have to reconnect the device and try it again and again (numbers vary from 2 to 10 times) until it finally works and everything is recorded.

What am I missing?
I don't want to record in a empty module because I have to go through a lengthy initialization procedure when starting the app.

Ranorex Studio 5.2
Samsung GT-P5210
Android 4.2.2

Please help.

Lucian
Lucian Teodorescu
NetSun Software

lucian.teodorescu
Posts: 82
Joined: Fri Oct 24, 2014 10:58 am
Location: Bucharest

Re: Android > Lost connection when appending recordings

Post by lucian.teodorescu » Fri Nov 14, 2014 12:17 pm

Am I the only one experiencing this :?:
Please find attached two adb log files. After saving the first file, I reproduced the scenario described above and then I saved the second file.

It's quite annoying. :? Not to mention that when I try to append to the current recording module with a visible drawer/error message/mobile android combo box drop down dialog it keeps disconnecting forever. Why?

Thanks,
Lucian
Attachments
adb log file 2.txt
(30.8 KiB) Downloaded 89 times
adb log file.txt
(23.16 KiB) Downloaded 77 times
Lucian Teodorescu
NetSun Software

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Android > Lost connection when appending recordings

Post by Support Team » Fri Nov 14, 2014 2:53 pm

Hi Lucian,

Unfortunately I was not able to reproduce this behavior with our RxBrowser.
May I ask you to try the same scenario with another application?
Please also let me know which connection you are using (WiFi/USB)?

Thank you in advance.

Regards,
Markus (S)
.
Image

lucian.teodorescu
Posts: 82
Joined: Fri Oct 24, 2014 10:58 am
Location: Bucharest

Re: Android > Lost connection when appending recordings

Post by lucian.teodorescu » Mon Nov 17, 2014 9:20 am

Hi Markus,

I reproduced this issue today, on a different app.

I always use USB connection in Ranorex.

Thank you,
Lucian
Lucian Teodorescu
NetSun Software

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Android > Lost connection when appending recordings

Post by Support Team » Wed Nov 19, 2014 4:34 pm

Hi Lucian,

Our development team is currently analyzing this issue. A fix for it should be released in one of our next versions.
Unfortunately I cannot give you an exact time frame when this fix will be released.

Thank you for your understanding.

May I ask you to use WiFi as connection in the meantime?

regards,
Markus (S)
.
Image