Argument Editor disabled buttons

Bug reports.
pasiw87
Posts: 1
Joined: Tue Jul 16, 2019 2:12 pm

Argument Editor disabled buttons

Post by pasiw87 » Tue Jul 16, 2019 2:22 pm

Hi all,

I came across a really annoying bug. I have a user code with a lot of arguments and every time i change this and i need to add a new argument i cannot just simply add a new argument on the editor with the add button because its disabled.So i have to add this user code as a new step and bound every variable one by one which is really time consuming. Is there any reason why the buttons are disabled ?
1111.JPG
1111.JPG (58.03 KiB) Viewed 145 times
Thanks,
B

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 5330
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: Argument Editor disabled buttons

Post by odklizec » Wed Jul 17, 2019 8:39 am

Hi,

I've never noticed this, as I'm mostly adding arguments directly in code ;) These buttons appear to be disabled if the method you are working with is not a local one, but rather linked from usercodecollection of external projects? But I don't really see a reason why? Maybe it's a failsafe to prevent 'unwanted' changes of linked 'common' libs? It would be nice to hear the explanation from Ranorex folks ;)
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration