Browser Plugins Required?

Ask general questions here.
Fergal
Certified Professional
Certified Professional
Posts: 298
Joined: Tue Feb 18, 2014 2:14 pm
Location: Co Louth, Ireland
Contact:

Browser Plugins Required?

Post by Fergal » Mon Oct 20, 2014 11:31 am

I have the Ranorex browser plugin for Google Chrome and it is working correctly. Firefox is showing the message below, for the Ranorex extension;

Image

Are Ranorex plugins required for testing in the following browsers:
  1. Firefox
  2. Internet Explorer
  3. Safari?
If plugins are required, where's the best place to download them from?

Thanks!

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 3930
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: Browser Plugins Required?

Post by odklizec » Mon Oct 20, 2014 12:12 pm

Hi,

There is not a separate page for Ranorex plugins. Ranorex web browser plugins are distributed only with Ranorex setup. So to get the Ranorex plugin for FF32, you need to update your existing Ranorex version to at least Ranorex 5.1.2.
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration

Fergal
Certified Professional
Certified Professional
Posts: 298
Joined: Tue Feb 18, 2014 2:14 pm
Location: Co Louth, Ireland
Contact:

Re: Browser Plugins Required?

Post by Fergal » Mon Oct 20, 2014 2:00 pm

Thanks very much odklizec, I've updated Ranorex to the latest version and the extension is working correctly now.

Thanks again!