Bug: 4.1 View Spy Does not highlight results

Bug reports.
carsonw
Posts: 178
Joined: Tue Nov 08, 2011 10:01 pm

Bug: 4.1 View Spy Does not highlight results

Post by carsonw » Tue Sep 17, 2013 10:35 pm

This is only an issue in the spy itself. If you highlight objects from the repository it works fine.

To reproduce:
Click "View Spy" to open the spy application
Click Track, and track an item (we are using web pages in our case) - any item should be fine. Items you are tracking will highlight.
When you click the desired item, it will be shown along with the object hierarchy in the "Browser & Results" section.
If you select the "highlight" button, none of the items on the application will actually be highlighted.

Something of a workaround:
If you have the desired item selected in the Browser & Results section, put your cursor in the "address" of the item, and then hit enter.You will then have only that item and any children visible on your Browser & Results section. If you do that, then the highlighting will work.

Some of our websites have a convoluted hierarchy, so we start with a simple object we can find, highlight it, and then cursor up in the spy to find a logical root (following the highlights on the screen). That's how we typically use it anyway, but unfortunately it's not working at the moment :(

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Bug: 4.1 View Spy Does not highlight results

Post by Support Team » Wed Sep 18, 2013 4:06 pm

Hello,

Thank you for reporting this issue.
I added it to our internal bug tracking system.
As a workaround, please use the external Spy to highlight your elements.

Thank you for your understanding.

Regards,
Markus (T)
.
Image