Can licensed server be used on updated Ranorex?

Ask general questions here.
bsing
Posts: 81
Joined: Tue Feb 07, 2012 5:25 am

Can licensed server be used on updated Ranorex?

Post by bsing » Tue Feb 21, 2012 11:46 am

Hi,

I have Ranorex 3.05 installed with only 1 licensed server.

If I uninstall this version, can I use the same licensed server to run the evaluation Ranorex (3.2.1)??

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Can licensed server be used on updated Ranorex?

Post by Support Team » Tue Feb 21, 2012 12:01 pm

Hi,

If you want to use the new 3.2.1 you also have to update the Ranorex License Server tool, or was your question if you still can use your "old" license to run the new version?
Here is the link to the new license tool: link.

Whenever a new Ranorex version is released, you will get an email pointing you to the downloads for the newest version.

Regards,
Markus
Ranorex Support Team
.
Image

bsing
Posts: 81
Joined: Tue Feb 07, 2012 5:25 am

Re: Can licensed server be used on updated Ranorex?

Post by bsing » Tue Feb 21, 2012 11:07 pm

Yeah my question is "can i use the old license" to run the new version.

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Can licensed server be used on updated Ranorex?

Post by Support Team » Thu Feb 23, 2012 12:23 pm

bsing wrote:Yeah my question is "can i use the old license" to run the new version.
If you have a valid subscription you can update to Ranorex 3.2.1 and you can use the old license.
If not you have to contact our sales team to renew your license.

Regards,
Peter
Ranorex Team
.
Image