Can you specify variables as int, bool, etc?

Ask general questions here.
User avatar
Gunner1980
Posts: 89
Joined: Mon Apr 05, 2010 8:44 pm
Location: Austin, Texas

Can you specify variables as int, bool, etc?

Post by Gunner1980 » Thu May 05, 2011 4:03 pm

When creating a global parameter or a parameter in a simple table is there any way to set the variable as an int, bool, etc? It seems to always be created as a string and then I have to do a bunch of converts in my user code.

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Can you specify variables as int, bool, etc?

Post by Support Team » Thu May 05, 2011 7:28 pm

Hello,

current via the GUI you can make only string variables. In user code you could make variables of other types as well, but that's of little use in recordings and repositories of course.

Regards,
Roland
Ranorex Support Team
.
Image