Cannot identify element with open Chrome console

Technology specific object identification, supported applications, web technologies, and 3rd party controls.
boris0dev
Posts: 18
Joined: Fri Nov 09, 2018 11:28 am

Cannot identify element with open Chrome console

Post by boris0dev » Mon Oct 19, 2020 7:18 am

Good morning,
I encountered an issue.
In our testsuite we have around 180 tests. All of them open at the beginning Google Chrome (at the time of writing version 86), activate the developer console, open a website and do various tests.
Since around 2 weeks ago there were no issues.
But now there are 2 single buttons that are not any longer clickable.
To be more specific: They _are_ clickable. They are found by Ranorex, are enabled but the click goes to another location on the screen.
I compared the snapshots of the test when the console is activated and closed.
When it is closed the button is displayed in the snapshot. But when it is open not any longer:
fail with console.png
fail with console.png (667.79 KiB) Viewed 79 times
Is this a bug in Ranorex? In Chrome? I spoke to the developers of the AUT and they ensured that the didn't change anything...

Thanks for any help
Boris
Attachments
FAIL snapshot-before-click-SemiAutomaticRepository.Technikertool.RegisterLoadCarrierModal.RegisterLoadCarrierOkButton-20201017110446.rxsnp
(1.08 MiB) Downloaded 4 times
SUCCESS snapshot-before-click-SemiAutomaticRepository.Technikertool.RegisterLoadCarrierModal.RegisterLoadCarrierOkButton-20201017105620.rxsnp
(1.04 MiB) Downloaded 5 times

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 12161
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Cannot identify element with open Chrome console

Post by Support Team » Fri Oct 23, 2020 8:41 pm

Hi!

Please contact us via the links below and we will be more than happy to further assist you with this! If you do contact us, please include a link to this thread so we can provide the solution once found.

Kind Regards,
Ranorex Team
.
Image