changing the base (url) in repository

Best practices, code snippets for common functionality, examples, and guidelines.
cs97jjm3
Posts: 39
Joined: Mon Jan 14, 2019 4:30 pm

changing the base (url) in repository

Post by cs97jjm3 » Tue Apr 27, 2021 12:39 pm

hello all currently i have recorded everything for pass 2 years on test.??????.com. Management have now decided that i should be able to run on either

test.??????.com
qa.??????.com
www.??????.com

is there a easy way to change the base in the repository for where ever i am now asked to test.

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 6544
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: changing the base (url) in repository

Post by odklizec » Tue Apr 27, 2021 12:55 pm

Hi,

The easiest solution is to add condition to the domain xpath. It should look like this…
/dom[@domain='abc.com' or @domain='def.com']
Hope this helps?
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration

cs97jjm3
Posts: 39
Joined: Mon Jan 14, 2019 4:30 pm

Re: changing the base (url) in repository

Post by cs97jjm3 » Tue Apr 27, 2021 1:09 pm

wow that simple.... i will try thanks...