Chrome - 'Open Browser' opens more than one tab

Ask general questions here.
Afea.mn
Posts: 2
Joined: Thu Aug 27, 2015 8:42 am

Chrome - 'Open Browser' opens more than one tab

Post by Afea.mn » Thu Aug 27, 2015 8:54 am

Hi all,
I'm testing a web application using the Chrome browser but everytime I start the test with the 'Open Browser' action It opens the browser whit two or more tabs.

Image

Image

After that It selects the first one and the test goes on without any problem but I'd like to avoid this effect (sometime it open 5/6 tabs...).
Do you have any idea on how can I correct this?

Thanks in advance.

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Chrome - 'Open Browser' opens more than one tab

Post by Support Team » Fri Aug 28, 2015 12:05 pm

Hello Afea.mn,

Unfortunately, we are not aware of any issues with the OpenBrowser()-action.

May I ask which version of Ranorex and Chrome are you currently using?
Does this issue occur only when calling a specific site, or is it working if you open, e.g., http://www.ranorex.com?

Thank you in advance.

Regards,
Robert
.
Image

Afea.mn
Posts: 2
Joined: Thu Aug 27, 2015 8:42 am

Re: Chrome - 'Open Browser' opens more than one tab

Post by Afea.mn » Mon Sep 07, 2015 10:45 am

Thanks Robert,
finally I found the issue: It involved the 'attribute' parameter of the Open Browser action.
In fact It was defined and bounded with the same values as the 'URL' parameter and this caused the double tabs.

Marco

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Chrome - 'Open Browser' opens more than one tab

Post by Support Team » Tue Sep 08, 2015 8:36 am

Hi Marco,

I'm glad that you could resolve the issue.

Regards,
Robert
.
Image