Chrome

Ask general questions here.
Venkatesh
Posts: 2
Joined: Fri May 09, 2014 3:14 pm

Chrome

Post by Venkatesh » Fri May 09, 2014 3:28 pm

Hello everyone,

I recorded a Test in IE
I will open the application with -embed_browser as argument it will automatically load the application in IE Browser.

Now I want to run the same test in Google Chrome.

Can anyone please help me ?

Thanks
Venkatesh

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Chrome

Post by Support Team » Tue May 13, 2014 11:48 am

Hi Venkatesh,

I am afraid I didn't get the question.
Do you ask how you should start your application that it is automatically opened in Google Chrome?
May I ask you to described in detail what you are trying to do?

Thanks in advance!

Regards,
Markus
.
Image

Venkatesh
Posts: 2
Joined: Fri May 09, 2014 3:14 pm

Re: Chrome

Post by Venkatesh » Tue May 13, 2014 2:20 pm

Hi Markus,

I recorded my test in IE and i want to run the sane test in Chrome or Chromium Browser.

In My Test Every Recording Module First step start with Run The Application with the Batch file

for Example:
1 0ms Run Application Series.Bat

The Batch file consist of My application EXE file and run with the -embed_Browser as a argument.

If i use this Argument it will run my test automatically in IE.

now i want to run the same test in Chrome or Chromium Browser

Any Help?

Thanks
Venkatesh

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Chrome

Post by Support Team » Wed May 14, 2014 3:18 pm

Hi Venkatesh,

In general you should be able to execute the test steps in every browser without the need to change your recorded steps. You just need to adapt browser specific elements/steps.
In order to get a better overview of how this can be handled I would recommend to take a look at our blog about cross bowser testing: Cross-Browser Test Automation with Ranorex.

Regards,
Markus
.
Image