Clean solution didnt remove rxlog ...

Bug reports.
swmatisa
Posts: 122
Joined: Fri Aug 05, 2011 7:52 am

Clean solution didnt remove rxlog ...

Post by swmatisa » Thu Jun 21, 2012 3:12 pm

WinXP SP3 (WindowsUpdate done)
Ranorex 3.3.0
*********************************
Hello,

Just a little bug: when I do "Clean Solution", .rxlog, jpg, etc. are not removed like the .exe and so on

Regards
SW

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Clean solution didnt remove rxlog ...

Post by Support Team » Fri Jun 22, 2012 11:35 am

Hi,

clean solution will only delete build-specific files.
As report files might be necessary, they won't be deleted automatically.

Regards,
Tobias
Ranorex Team
.
Image

swmatisa
Posts: 122
Joined: Fri Aug 05, 2011 7:52 am

Re: Clean solution didnt remove rxlog ...

Post by swmatisa » Fri Jun 22, 2012 2:11 pm

Support Team wrote:As report files might be necessary, they won't be deleted automatically.
Yes, but rxlog, jpg, etc. are in Reports directory AND bin/debug directory.

For me clean must "fully clean" bin/debug directory and do nothing in Reports directory

Regards
SW

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Clean solution didnt remove rxlog ...

Post by Support Team » Mon Jun 25, 2012 3:16 pm

Hi,

Thanks for this thoughts, your opinion is very important for us.
I have added an issue and we will discuss this if we implement it this way.

Regards,
Markus
Ranorex Support Team
.
Image

mojohlic
Posts: 31
Joined: Thu Oct 11, 2012 4:37 pm

Re: Clean solution didnt remove rxlog ...

Post by mojohlic » Mon Mar 11, 2013 3:54 pm

Is there an update on this? Is there any way to configure the system to storage the reports in another folder different than /Debug? that way would be easier to clean.

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Clean solution didnt remove rxlog ...

Post by Support Team » Tue Mar 12, 2013 2:51 pm

Hello,

Currently, there are no news about the issue described in this post.
Do you have the same issue or a different one?

You could simply store your reports in a specific folder by editing the 'Report File Directory' in the Test Suite properties. Please take a look at our User Guide. Reports are stored in a separate folder 'Report' in your project by default.

Regards,
Markus (T)
.
Image