Coding standard - how to customise generated code

Ranorex Spy, Recorder, and Studio.
User avatar
Ceaser
Posts: 15
Joined: Tue Mar 10, 2015 7:41 am

Coding standard - how to customise generated code

Post by Ceaser » Tue Mar 10, 2015 8:45 am

hi,
I am new to Ranorex, and I have a query on the auto generated code.

I can see now the Auto generated code (UI Repository /add a module variable with Ranorex IDE...), is not aligned with our Coding Standard/Guidelines.

In Ranorex, do we have a flexibility to customize the generated code to our coding standard?

Regards,
Ceaser

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Coding standard - how to customise generated code

Post by Support Team » Wed Mar 11, 2015 11:36 am

Hello Ceaser,

Welcome to Ranorex.

You can modify code generation options within the global options dialog.
Just open:
  • • Ranorex Studio
    • Tools
    • Options
    • Coding
Regards,
Robert
.
Image

User avatar
Ceaser
Posts: 15
Joined: Tue Mar 10, 2015 7:41 am

Re: Coding standard - how to customise generated code

Post by Ceaser » Thu Mar 12, 2015 6:26 am

hi Robert,
I have tried and now I am able to change the Module variable.
Still the UI repository code generated naming convention I am not able to customize
for eg. the private member starts with '_' (underscore), instead can we change to 'my'


Regards,
Ceaser

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Coding standard - how to customise generated code

Post by Support Team » Fri Mar 13, 2015 9:44 am

Hi Ceaser,

The code generation of the repository entries is handled internally and cannot be changed.

Regards,
Robert
.
Image