Custom logo image doesn't appear

Ranorex Spy, Recorder, and Studio.
nirs
Posts: 7
Joined: Mon Mar 12, 2018 10:35 am

Custom logo image doesn't appear

Post by nirs » Thu May 02, 2019 9:00 am

Hi,

I'm trying to add a custom logo of my company to the test report, according to your user guide instructions, but in the report file all I see is a black rectangle.
Attached are screenshots of the css file and the report.
Any suggestions?

One more question - I would like to create and maintain a build number to our test project.
Do you know how we can do it?

Thanks in advance,
Nir
Attachments
report.PNG
report.PNG (92.91 KiB) Viewed 117 times
css.PNG
css.PNG (64.39 KiB) Viewed 117 times

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 4967
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: Custom logo image doesn't appear

Post by odklizec » Thu May 02, 2019 9:27 am

Hi,

Are you sure the logo file is properly added to project? It's important to do all steps mentioned in this paragraph:
https://www.ranorex.com/help/latest/ran ... nthereport
If the file is not properly included, it's not copied to the bin folder and hence missing in report! So check if the file is included and available in bin/debug|release folder.
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration

nirs
Posts: 7
Joined: Mon Mar 12, 2018 10:35 am

Re: Custom logo image doesn't appear

Post by nirs » Thu May 02, 2019 9:46 am

I did all the steps in this paragraph, except for "Include in project", that didn't appear in the right-click menu.

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 4967
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: Custom logo image doesn't appear

Post by odklizec » Thu May 02, 2019 10:17 am

Hi,

"Include in project" is required action. If it's not available in context menu, then the file is most probably already included? Have you verified the presence of file in bin folder after building the test? Also, could you please upload your logo for review? Maybe it's just incorrect format of PNG file?
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration

nirs
Posts: 7
Joined: Mon Mar 12, 2018 10:35 am

Re: Custom logo image doesn't appear

Post by nirs » Thu May 02, 2019 1:20 pm

I've attached 2 logos I would like to add.
I don't see any of these images in my bin folder.
Attachments
mazorMDTlogo.jpg
mazorMDTlogo.jpg (42.24 KiB) Viewed 102 times
Medtronic-Mazor-Robotics-300x258.png
Medtronic-Mazor-Robotics-300x258.png (56.65 KiB) Viewed 102 times

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 4967
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: Custom logo image doesn't appear

Post by odklizec » Thu May 02, 2019 1:39 pm

If you don't see them in bin folder (bin\debug|release\Reports and bin\debug|release\ReportTemplate), then the file is most certainly not included in project! Please follow the steps in the user guide, along with this screenshot:
ReportTemplateFiles.png
ReportTemplateFiles.png (50.33 KiB) Viewed 100 times
Once you right click the image file you want to add to project (inside Project list), the context menu should display option Include in project).
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration

Gary3776
Posts: 1
Joined: Fri May 10, 2019 10:26 am

Re: Custom logo image doesn't appear

Post by Gary3776 » Tue May 14, 2019 5:31 am

First, you need to check is there any logo.png by outputting
echo get_template_directory_uri() . '/images/logo.png ;

Copy output and paste it into your new browser tab, and if image exists, it will show your image. if not, upload same image into that directory.

If you still get problem, send me you website link.
Thanks!