Data binding not working

Ask general questions here.
saminathan
Posts: 8
Joined: Tue Mar 10, 2015 9:56 am

Data binding not working

Post by saminathan » Thu Jun 16, 2016 9:22 am

we have one numeric value which we need to bind with different variables in different modules. When we run those different modules, it is taking zero for second module where we have given some numeric value.

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 3922
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: Data binding not working

Post by odklizec » Fri Jun 17, 2016 9:41 am

Hi,

I'm afraid, it's impossible to tell what's wrong without additional details.

What's your Ranorex version?
Do you run entire solution or just individual recording modules? Because data connectors are populated only if you run entire solution, not the individual modules!
Could you please upload your solution or at least show us the structure of your test cases (where is your data connector).
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration

saminathan
Posts: 8
Joined: Tue Mar 10, 2015 9:56 am

Re: Data binding not working

Post by saminathan » Mon Jun 20, 2016 9:22 am

Hi,

Using Ranorex version 5.4.3
Also i am trying to run the entire solution not just modules. I could not share the solution due to some internal issues. But i can share the scenario.
I have a module which would do different operations such as copy, paste, repeat, delete (one variable) one at a time (using variable). Now in my test i am calling this module multiple times with different values (copy, paste, repeat, delete with another variable to say how many times). At times, second variable is changed and it says zero in the report irrespective of value i gave. This occurs only sometimes and not every time.

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 3922
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: Data binding not working

Post by odklizec » Mon Jun 20, 2016 9:28 am

Hi,

As I've mentioned, it's practically impossible to suggest something reliable without seeing your solution. At first, I would suggest to update your Ranorex with at least 5.4.6, which is the latest supported 5.x version. If updating does not help, then I would suggest to contact Ranorex support at [email protected] and do remote session with them. You see, without seeing your solution, it's impossible to tell what could be wrong.
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration

saminathan
Posts: 8
Joined: Tue Mar 10, 2015 9:56 am

Re: Data binding not working

Post by saminathan » Mon Jun 20, 2016 11:20 am

Hi

Thanks for the inputs/suggestion...i will try with latest ranorex and get back