Debug messages on Build

Bug reports.
swmatisa
Posts: 122
Joined: Fri Aug 05, 2011 7:52 am

Debug messages on Build

Post by swmatisa » Fri Oct 07, 2011 10:14 am

WinXP SP3 (WindowsUpdate done)
Ranorex 3.1.0
*********************************
Hello,

When I build, I receive the following "Debug" messages in my DebugView application. These messages pollute my logs.

Code: Select all

[1920] *** HR originated: -2147024774
[1920] ***   Source File: d:\iso_whid\x86fre\base\isolation\com\copyout.cpp, line 1302
[1920] 
[1920] 
[1920] *** HR propagated: -2147024774
[1920] ***   Source File: d:\iso_whid\x86fre\base\isolation\com\enumidentityattribute.cpp, line 144
[1920] 
[1920] 
[1920] *** HR originated: -2147024774
[1920] ***   Source File: d:\iso_whid\x86fre\base\isolation\com\copyout.cpp, line 1302
[1920] 
[1920] 
[1920] *** HR propagated: -2147024774
[1920] ***   Source File: d:\iso_whid\x86fre\base\isolation\com\enumidentityattribute.cpp, line 144
[1920] 
[1920] 
[1920] *** HR originated: -2147024774
[1920] ***   Source File: d:\iso_whid\x86fre\base\isolation\com\copyout.cpp, line 1302
[1920] 
[1920] 
[1920] *** HR propagated: -2147024774
[1920] ***   Source File: d:\iso_whid\x86fre\base\isolation\com\enumidentityattribute.cpp, line 144
[1920] 
[1920] 
[1920] *** HR originated: -2147024774
[1920] ***   Source File: d:\iso_whid\x86fre\base\isolation\com\copyout.cpp, line 1302
[1920] 
[1920] 
[1920] *** HR propagated: -2147024774
[1920] ***   Source File: d:\iso_whid\x86fre\base\isolation\com\enumidentityattribute.cpp, line 144
[1920] 
[1920] 
[1920] *** HR originated: -2147024774
[1920] ***   Source File: d:\iso_whid\x86fre\base\isolation\com\copyout.cpp, line 1302
[1920] 
[1920] 
[1920] *** HR propagated: -2147024774
[1920] ***   Source File: d:\iso_whid\x86fre\base\isolation\com\enumidentityattribute.cpp, line 144
Regards
SW

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Debug messages on Build

Post by Support Team » Fri Oct 07, 2011 11:09 am

I'm not really sure if we can help you with that problem. Ranorex Studio does not have a C++ compiler, so these debug messages cannot stem from one of our Ranorex products.

Do you compile with Visual Studio or Ranorex Studio? Asking Google reveals that this seems to be a VS 2010 bug:
http://social.msdn.microsoft.com/Forums ... 19bf293e4b

Regards,
Alex
Ranorex Team
.
Image

swmatisa
Posts: 122
Joined: Fri Aug 05, 2011 7:52 am

Re: Debug messages on Build

Post by swmatisa » Fri Oct 07, 2011 11:30 am

Support Team wrote:Do you compile with Visual Studio or Ranorex Studio? Asking Google reveals that this seems to be a VS 2010 bug:
I compile with Ranorex Studio, but now I also think it is a Microsoft bug (not VS2010, but framework).

Thansk for your help
SW