Default Layout issue

Ask general questions here.
rsudhak
Posts: 118
Joined: Fri Jan 04, 2019 1:38 pm

Default Layout issue

Post by rsudhak » Wed May 20, 2020 3:03 pm

Hi,

My Ranorex studio I had zoomed in and out... now the layout is distorted.... I am unable to set it to default.... as there is no changes happening when I do that .... Any solution for this issue... This is blocking me from doing even the basic tasks..
Attached screenshots

Thanks
Rajee
Attachments
layoutIssue.png
layoutIssue.png (265.05 KiB) Viewed 131 times
dialogsDistorted.png
dialogsDistorted.png (22.36 KiB) Viewed 131 times

User avatar
N612
Posts: 135
Joined: Mon Jul 11, 2016 4:01 pm

Re: Default Layout issue

Post by N612 » Wed May 20, 2020 3:18 pm

This looks like a DPI scaling issue. DPI not equal to 100% not only has weird scaling in Ranorex Studio, it can also break automation and throw off the location of the element in the AUT. Set the machine's DPI scaling to 100% and see if this fixes it - https://www.top-password.com/blog/chang ... indows-10/

rsudhak
Posts: 118
Joined: Fri Jan 04, 2019 1:38 pm

Re: Default Layout issue

Post by rsudhak » Mon May 25, 2020 10:12 am

yup, thats worked .. Thanks