deployment of ranorex solution to multiple servers

Ranorex Spy, Recorder, and Studio.
zivshapira
Posts: 14
Joined: Mon Mar 18, 2013 1:06 pm

deployment of ranorex solution to multiple servers

Post by zivshapira » Mon Sep 02, 2013 11:56 am

Hi

I would like to distribute the Ranorex solution (as built and packaged by TeamCity) to multiple servers, so they can run the test suite in parallel.

Does anyone has any solution how to do this in the most efficient way?

Thanks
Ziv

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: deployment of ranorex solution to multiple servers

Post by Support Team » Tue Sep 03, 2013 12:16 pm

Hello,

Please read the blog "Integrating Ranorex Automation in TeamCity CI Processes" on our website in order to more information how to use TeamCity in connection with Ranorex.

Regards,
Bernhard
.
Image

zivshapira
Posts: 14
Joined: Mon Mar 18, 2013 1:06 pm

Re: deployment of ranorex solution to multiple servers

Post by zivshapira » Tue Sep 03, 2013 3:10 pm

Hello Bernhard

Thanks for the reply. I know how to use the machine as a Teamcity agent to run the job, we are doing that successfully.

My question was about deploying the artifact to a non teamcity agent Windows machine and then starting the suite on that machine, via the agent remotely.

Thanks

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: deployment of ranorex solution to multiple servers

Post by Support Team » Wed Sep 04, 2013 1:52 pm

Hi Ziv,

I am afraid that I have not enough experience with TeamCity in order to give some information how to solve your issue, but maybe other users here in the forum can help.
Have you already asked TeamCity support team?

Regards,
Bernahrd
.
Image

zivshapira
Posts: 14
Joined: Mon Mar 18, 2013 1:06 pm

Re: deployment of ranorex solution to multiple servers

Post by zivshapira » Wed Sep 11, 2013 8:21 am

Thanks for the reply

Teamcity will only run the job. What I am looking for is the best way to transfer the ranorex artifact (the package that would execute the test cases) to a Windows machine.

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: deployment of ranorex solution to multiple servers

Post by Support Team » Thu Sep 12, 2013 4:42 pm

Hello,

I didn't try it, but it should be possible to use Secure CoPy (SCP).
Here are some links to websites I found in the internet:
http://www.nber.org/pscp.html
http://www.freesshd.com/?ctt=overview
http://www.chiark.greenend.org.uk/~sgta ... nload.html

Regards,
Bernhard
.
Image

zivshapira
Posts: 14
Joined: Mon Mar 18, 2013 1:06 pm

Re: deployment of ranorex solution to multiple servers

Post by zivshapira » Tue Sep 17, 2013 6:51 am

Thanks Bernhard

I will check and update for the others.

mikes956
Posts: 1
Joined: Thu Oct 17, 2013 10:05 am

Re: deployment of ranorex solution to multiple servers

Post by mikes956 » Thu Oct 17, 2013 10:07 am

I would also like to know how it should be done, Thanks for this updates.
Dedicated-Affordable dual socket tower servers that are ideal for branch/remote offices.