Diagram Control

Ask general questions here.
Jimmyto
Posts: 18
Joined: Wed May 10, 2017 7:37 pm

Diagram Control

Post by Jimmyto » Wed May 10, 2017 8:00 pm

Hi all,

I'm new to Ranorex and having some issues accesing a method created. The app is created in C# and wanted to know if maybe it's a Reference (To ADD)

Any help is greatly appreciated.
Thanks in Advance!

krstcs
Ranorex Guru
Posts: 2683
Joined: Tue Feb 07, 2012 4:14 pm
Location: Austin, Texas, USA

Re: Diagram Control

Post by krstcs » Thu May 11, 2017 4:20 pm

Please provide more information.

What exactly are you trying to do?
What code are you using?
What error are you getting?


Also, when raising an issue, please always include the following information:

1. FULL Ranorex version (7.0.1 and 6.2.1 are currently supported)
2. Windows version
3. Technology of system under test (you said C# so: WPF, WinForms, etc)
4. Full text of errors
5. XPath of any elements in question
6. Ranorex Snapshot (not screenshot!) of any elements in question
Shortcuts usually aren't...

McTurtle
Posts: 191
Joined: Thu Feb 23, 2017 10:37 am
Location: Benedikt, Slovenia

Re: Diagram Control

Post by McTurtle » Fri May 12, 2017 7:25 am

Hello Jimmyto,

You could just add the class to the project... or add a reference to a .dll. In order to give exact advice we would have to know more details about your method and what you are trying to achieve.

In order to add the class you could right click on the project in the project view and go to "Add"->"Existing item". You should then be able to call the method from that class, or drag and drop the class into the test suite.

Adding a reference is also possible via right clicking on references in the project view and navigating to "References"->"Add"->"Add reference"->".NET Assembly Browser" and browsing for the .dll, if your method is part of one.

I hope this helps.

Regards,
McTurtle

Jimmyto
Posts: 18
Joined: Wed May 10, 2017 7:37 pm

Re: Diagram Control

Post by Jimmyto » Wed May 17, 2017 8:49 pm

Thanks McTurtle we figured it out and yes, we added the class to the project.