Does ranorex support iframes

Ask general questions here.
Shreyanka K.R
Posts: 3
Joined: Mon Jan 09, 2017 11:43 am

Does ranorex support iframes

Post by Shreyanka K.R » Thu Jan 12, 2017 2:03 pm

Hi,

I am working on an application with iframes. But the recorded script on ranorex fails.
Is there any solution to this?

Regards,
Shreyanka

Speedboat
Certified Professional
Certified Professional
Posts: 31
Joined: Wed Mar 25, 2015 4:44 pm
Location: Switzerland

Re: Does ranorex support iframes

Post by Speedboat » Thu Jan 12, 2017 2:24 pm

Hi

In general I would say yes - may depend also from your browser and the Ranorex Browser extension.
For a first impression use Spy!

Anyway, please follow the guidelines before you post:
http://www.ranorex.com/forum/please-rea ... -t871.html

Escpecially for web:
OS, browser and version info as well as Ranorex version info is a must!

Speedboat

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 3930
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: Does ranorex support iframes

Post by odklizec » Thu Jan 12, 2017 2:49 pm

Hi,

Aside to Speedboat's suggestions, please post an exact error you are getting, an example of the failing xpath and mainly, a Ranorex snapshot (not screenshot) of the element in question. Without these additional details, there is almost nothing anyone here can do or suggest ;)
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration