'Duration' colum missing in 4.1

Ask general questions here.
JonP
Posts: 2
Joined: Wed Aug 28, 2013 10:41 am

'Duration' colum missing in 4.1

Post by JonP » Wed Aug 28, 2013 10:46 am

Hi,

I have found that the 'Duration' colum is no longer visable in release 4.1. :cry:

Is there a way of getting this back (as it's faster and more usable then going to the Propities tab)?

thanks

Jon

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: 'Duration' colum missing in 4.1

Post by Support Team » Thu Aug 29, 2013 9:43 am

Hello Jon,

The duration column was removed because in our new version the duration of recorded actions is now set from the timings in the recorder configuration (instead of "real" time) by default.
It would not make sense to show the duration in a separate column because the values would all be the same.

Regards,
Bernhard
.
Image

JonP
Posts: 2
Joined: Wed Aug 28, 2013 10:41 am

Re: 'Duration' colum missing in 4.1

Post by JonP » Thu Aug 29, 2013 10:04 am

Where can I find the recorder configuration?

Jon

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: 'Duration' colum missing in 4.1

Post by Support Team » Mon Sep 02, 2013 8:47 am

Hello Jon,

You can find the duration setting in the properties dialog of each action. Just click with the right mouse button on the recording action and choose the Properties menu item in the context menu.
Duration.png
Duration.png (50.83 KiB) Viewed 979 times
Regards,
Bernhard
.
Image