Electron/Chrome

Ask general questions here.
johannes
Posts: 14
Joined: Mon Oct 17, 2016 12:40 pm

Electron/Chrome

Post by johannes » Thu Jun 06, 2019 3:03 pm

Hello All,

we use Ranorex 6.2.1 and our AUT bases on Electron. It seems, that recording doesn´t work. Are there any problems known with Electron or do I need a Plugin for this (see attachment)?

thx
Hannes
Attachments
electron_chrome.png
electron_chrome.png (5.06 KiB) Viewed 539 times

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 6529
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: Electron/Chrome

Post by odklizec » Thu Jun 06, 2019 3:18 pm

Hi,

I'm afraid, Ranorex 6.2.1 is a long time dead horse ;) Please try to reproduce the problem with most recent 9.1 (even in trial mode). If the problem is not reproducible with most recent version, you have your answer. There were introduced many new features, bug fixes and improvements, between 6.2.1 and 9.1, including several CEF-related improvements. Which means, that debugging such kind of issue, with long time obsolete Ranorex version, is just a waste of time.

BTW, have you followed the CEF-related troubleshooting tips in Ranorex user guide?
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration

ravi.narkhede
Posts: 1
Joined: Mon Dec 14, 2020 12:41 pm

Re: Electron/Chrome

Post by ravi.narkhede » Mon Dec 14, 2020 12:45 pm

Hello All,

Any update on this query. I am using latest Ranorex 9.3 and I am not able to identify object using Ranorex Spy. Our application is WPF container inside which there are Anugular web components.

olidajin
Posts: 1
Joined: Tue Dec 08, 2020 11:01 am

Re: Electron/Chrome

Post by olidajin » Fri Dec 25, 2020 9:30 am

So when are there 9.4?