Error loading properties

Bug reports.
bkruse
Posts: 38
Joined: Tue Jul 20, 2010 12:19 pm

Error loading properties

Post by bkruse » Tue Sep 14, 2010 11:08 am

I just started Ranorex 2.3.4.9270
The Splash screen appears and afterwards the following Error Message.
bug_asterisk.png
Screenshot of error message
bug_asterisk.png (45.81 KiB) Viewed 989 times
I hit OK and it started normally, as far as I can tell...

I don't know something special I have done last session, the PC (Win 7 Pro, 32bit) was rebooted before starting Ranorex. Oh well, I tried the "Use blue style (Office 2003-like) for menus and toolbars." setting just for fun

I closed Ranorex, started it again and the Error Message was gone.
Also I cannot say that my settings have been restored, at least the "Tools > Options" still take care of my personal settings.

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Error loading properties

Post by Support Team » Tue Sep 14, 2010 1:39 pm

Hi,

Thanks for posting the bug. Please try to remove the profile data of Ranorex Studio. Therefore please go to following folder "%AppData%" and delete the Ranorex2.3 folder. Then try to start the Studio again. If it's also not working after the steps above. Please try to repair the Ranorex installation by executing the installer from "Add or Remove Programs".

Regards,
Peter
Ranorex Team
.
Image

bkruse
Posts: 38
Joined: Tue Jul 20, 2010 12:19 pm

Re: Error loading properties

Post by bkruse » Tue Sep 14, 2010 5:24 pm

I removed the profile data (in %AppData%), I've not seen the error anymore.
Will post again if I see it again, thanks for the shot!