Error on Chrome with 5.1.1

Technology specific object identification, supported applications, web technologies, and 3rd party controls.
swmatisa
Posts: 122
Joined: Fri Aug 05, 2011 7:52 am

Error on Chrome with 5.1.1

Post by swmatisa » Mon Aug 04, 2014 2:57 pm

Win7 SP1 64 bits
Ranorex 5.1.1
Chrome Version 36.0.1985.125 m

*********************************
Hello,
I update to version 5.1.1 from 5.1.0 and I receive the following message in the "status" windows:
RanorexErrorMsg.png
RanorexErrorMsg.png (7.63 KiB) Viewed 853 times
The program continue and Ranorex give no other error or warning (in the report).

The snapshot:
Win7ChromeException.rxsnp
(97.32 KiB) Downloaded 86 times
Regards
SW

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Error on Chrome with 5.1.1

Post by Support Team » Wed Aug 06, 2014 12:32 pm

Hi swmatisa,

Thank you for reporting the issue. It seem that the tab in Google Chrome was closed during the test and the WebDocument is still in use.
Can you please check if this is the case?

Regards,
Bernhard
.
Image

swmatisa
Posts: 122
Joined: Fri Aug 05, 2011 7:52 am

Re: Error on Chrome with 5.1.1

Post by swmatisa » Thu Aug 07, 2014 8:28 am

Hello,

I directly send to you my project.
SW

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Error on Chrome with 5.1.1

Post by Support Team » Fri Aug 08, 2014 2:26 pm

Hello,

Thanks for the sample!
We will analyze it and get back to you as soon as possible!

Regards,
Markus
.
Image

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Error on Chrome with 5.1.1

Post by Support Team » Tue Aug 12, 2014 12:16 pm

Hello swmatisa,

Thank you for providing the requested project. Unfortunately, we were not able to reproduce the issue on our side. Usually, a LineageGlueRule exception is thrown if a tab is closed while searching for an element within this tab. I’m afraid that we cannot change this behavior since it’s related to Chrome and not to Ranorex itself.

Regards,
Robert
.
Image

swmatisa
Posts: 122
Joined: Fri Aug 05, 2011 7:52 am

Re: Error on Chrome with 5.1.1

Post by swmatisa » Wed Aug 13, 2014 10:36 am

Hello,
Support Team wrote:Usually, a LineageGlueRule exception is thrown if a tab is closed while searching for an element within this tab. I’m afraid that we cannot change this behavior since it’s related to Chrome and not to Ranorex itself.
I close no tab. I didn't change Chrome and It was working with previous version of Ranorex. I must add a delay after the last click (change page). The "load" of the new page is no more treated as before. It is solved for me, but I hope this "beavior" didn't hide another problem.

Thanks
SW