ExecuteScript

Bug reports.
JaSachs
Posts: 3
Joined: Tue Aug 22, 2017 8:55 am

ExecuteScript

Post by JaSachs » Mon Sep 11, 2017 9:05 am

Hey Ranorex Team,

I may have found a bug with the function 'ExecuteScript'.
When using the function while operating in the 'Google Chrome' Browser the function works correctly, but when using Internet Explorer the function doesn't seem to execute any script.
I am using Ranorex 5.1.2.19431 Add-On for Internet Explorer. And I develop in c# with the library version 5.1.2.19431.
ranorex.PNG
ranorex.PNG (14.41 KiB) Viewed 368 times
ranorex2.PNG
ranorex2.PNG (16.08 KiB) Viewed 368 times
With regards
Janik Sachs

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 3922
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: ExecuteScript

Post by odklizec » Mon Sep 11, 2017 9:38 am

Hi Janik,

Ranorex 5.x is way too old and no longer supported. If you can reproduce your problem with most recent 7.1.2, Ranorex folks will surely fix it. But I don't think there is something they will be willing to do for 5.x version. It's a dead horse ;)

BTW, what else you could try is to update Ranorex with the last version covered by your license. Maybe they already fixed the problem long time ago and you just need to update your installation a bit?
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration

JaSachs
Posts: 3
Joined: Tue Aug 22, 2017 8:55 am

Re: ExecuteScript

Post by JaSachs » Tue Sep 12, 2017 9:15 am

Thank you,

I will try your suggestion.
Problem is my Company only uses the old Version of Ranorex.
Maybe I can get them to buy the new version.

Best regards.

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 3922
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: ExecuteScript

Post by odklizec » Tue Sep 12, 2017 12:15 pm

Well, that's too bad. It seems your company is not very serious about test automation? On the one hand, they want it, but on the other hand, they are not willing to invest in the future. The test automation tools need to be updated to stay reliable and current with the latest GUI technologies. Good luck!
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration