Failed to find item

Technology specific object identification, supported applications, web technologies, and 3rd party controls.
harinidsm
Posts: 8
Joined: Thu May 14, 2015 9:53 pm

Failed to find item

Post by harinidsm » Thu May 14, 2015 10:52 pm

Hi,

I am using Ranorex version 5.1.2.
I created a test case with 3 simple modules:
- Open a browser with URL
- Click on a section to expand
- Close the browser.
For some reason, I deleted the mouse click step under the second module and recorded just that part again. But now, it fails to find the item when I run the whole test case. I have attached the solution.

Thanks,
Harini.
Attachments
AV_snapshot.rxsnp
(327.69 KiB) Downloaded 55 times

krstcs
Ranorex Guru
Posts: 2683
Joined: Tue Feb 07, 2012 4:14 pm
Location: Austin, Texas, USA

Re: Failed to find item

Post by krstcs » Fri May 15, 2015 2:28 pm

First, Ranorex 5.1.2 is no longer supported, so you should consider updating to at least 5.1.4 (the last bug fix in the 5.1.x series) or to 5.3.2, the latest version at this time.

Second, you attached a snapshot of the application under test, not the Ranorex solution. Could you attach the solution as well, please?
Shortcuts usually aren't...

harinidsm
Posts: 8
Joined: Thu May 14, 2015 9:53 pm

Re: Failed to find item

Post by harinidsm » Fri May 15, 2015 4:25 pm

Attached is the solution.

Thanks,
Harini.
Attachments
AffiliateViews.zip
(507 Bytes) Downloaded 58 times

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Failed to find item

Post by Support Team » Thu May 28, 2015 1:02 pm

Hi harinidsm,

There is only a *.rxsln file available in the *.zip which does not help.
Please send the whole solution.
Did you already upgrade Ranorex as suggested by krstcs?

Regards,
Bernhard
.
Image