Failed to get response from control within 2000 milliseconds

Technology specific object identification, supported applications, web technologies, and 3rd party controls.
davilo61
Posts: 8
Joined: Wed May 28, 2014 2:46 pm

Failed to get response from control within 2000 milliseconds

Post by davilo61 » Tue Jun 03, 2014 8:21 pm

Hi,
I'm encountering the following error during playback of a smart client application:
Action 'press' failed on element '{Button:btnVoSaveChanges}'.
Failed to get response from control within 2000 milliseconds.

I've tried several different fixes, including adding waits and delays. Is there a value that can be updated for that repository object timeout? The search timeout value is set to 30 seconds for that object.
The button is found and is 'Pressed', however, playback stops due to the error above.

I also searched and found some previous posts regarding this issue, but the solutions were unclear to me.

Vers 5.0.3 18203 .Net Runtime Version 4.0.3.319.18063

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Failed to get response from control within 2000 milliseconds

Post by Support Team » Fri Jun 06, 2014 8:25 am

Hello davilo61,

I was able to reproduce your issue. The problem in my case was that the SmartClient opened a new window so the application didn't respond until it was closed. Therefore, the the Button.Press(). failed. As a workaround I suggest using a Button.Click() instead of the Button.Press().

Please let me know if you were able to overcome the issue.

Regards,
Robert
.
Image

backwood123
Posts: 5
Joined: Mon Aug 04, 2014 4:50 am

Re: Failed to get response from control within 2000 milliseconds

Post by backwood123 » Thu Dec 04, 2014 10:47 am

Hi,

I got the same problem.
I was trying to send a text into the dropdown box. The text was successfully modified, but then the script failed to run afterwards. It was supposed to click another button after sending the text, and I have already used the button.click() function for this purpose.
Is there any solution for this?
Thanks.

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Failed to get response from control within 2000 milliseconds

Post by Support Team » Fri Dec 05, 2014 10:16 am

Hello backwood123,

May I ask you to answer following question?
  • • Which version of Ranorex do you currently use?
    • To which dropdown box are you referring?
Please create a Ranorex snapshot of your SUT (System under Test) and either upload it to the forum directly or send it to [email protected]

Thanks,
Robert
.
Image

backwood123
Posts: 5
Joined: Mon Aug 04, 2014 4:50 am

Re: Failed to get response from control within 2000 milliseconds

Post by backwood123 » Mon Dec 08, 2014 8:56 am

I am using version 5.1.2.19431
Attached the screenshot, please help investigate.
Thanks a lot!
Attachments
PH year.rxsnp
(52.46 KiB) Downloaded 78 times

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Failed to get response from control within 2000 milliseconds

Post by Support Team » Wed Dec 10, 2014 10:53 am

Hello backwood123,

May I ask if it’s possible to send your system under test to us? Or at least a small demo version which also causes the issue?

Thank you in advance.

Regards,
Robert
.
Image