failed to instrument Xamarin iOS using --registrar:legacy

Mobile Testing, Android App Testing.
mersad00
Posts: 1
Joined: Tue Aug 26, 2014 10:49 am

failed to instrument Xamarin iOS using --registrar:legacy

Post by mersad00 » Tue Aug 26, 2014 12:49 pm

We are using Xamarin studio 5.3, mono 3.8, mono touch 7+ and ranorex 1.61
I was able to successfully record a couple of test cases by following the instruction available on website. So here is the build flag string: -cxx -gcc_flags "-framework QuartzCore -framework CoreGraphics"
Until here everything is fine. The problem appears when I add --registrar:legacy to mtouch build flags in which ranorex would not be able to instrument the app anymore.
Please note that I have to use this flag due to the need to custom UIApplicationMain and some bindings that we are using in our product.
Any suggestions?

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: failed to instrument Xamarin iOS using --registrar:legacy

Post by Support Team » Mon Sep 01, 2014 4:03 pm

Hi mersad00,

I am currently in the process of analyzing and trying to reproduce this issue. Please note that this may take some time.

Additionally, is it possible for you to send a sample project with the mentioned problem to [email protected]?
This would make it much easier for us to analyze the issue on our side.

Thank you in advance.

Addendum:
May i ask you to have a look at this post in the Xaramin forum? Please let me know if the mentioned workarounds provide any solution for your issue.


Regards,
Markus (S).
.
Image