Feature Request: Add "Auto Bind" to suite right-click menu

Bug reports.
krstcs
Ranorex Guru
Posts: 2683
Joined: Tue Feb 07, 2012 4:14 pm
Location: Austin, Texas, USA

Feature Request: Add "Auto Bind" to suite right-click menu

Post by krstcs » Fri Aug 23, 2013 5:25 pm

It would be nice to have the auto-bind function be available in the right-click menu on the test suite. This would save a couple of steps for those situations where the data and variables have the same names. We could still see all of the unbound counts and go in and manually bind those.

So, for instance, I have a module variable called "FirstName" and a data field called "FirstName". All I would have to do to bind these would be right-click the module or test case that they are both in, and select "Auto Bind".

Thanks!
Shortcuts usually aren't...

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Feature Request: Add "Auto Bind" to suite right-click menu

Post by Support Team » Tue Aug 27, 2013 8:47 am

Hi,

I forwarded your feature request!
Thanks for your suggestion :)!

Regards,
Markus
.
Image