Firefox open in safe mode

Technology specific object identification, supported applications, web technologies, and 3rd party controls.
imor
Posts: 2
Joined: Thu Aug 27, 2020 8:16 am

Firefox open in safe mode

Post by imor » Thu Mar 11, 2021 1:57 pm

Hello,

Can anyone help me to solve this issue? Every time when I use OpenBrowser (Firefox) it cannot open it. It open the window where can I choose Open in Safe Mode or Refresh Firefox. Did anyone else had that issue too?

Thanks.
Attachments
2021-02-15_08h35_43.png
2021-02-15_08h35_43.png (2.52 MiB) Viewed 52 times

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 6553
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: Firefox open in safe mode

Post by odklizec » Fri Apr 09, 2021 10:51 am

Hi,

From the error message it seems, that FF is already running when you try to use OpenBrowser command? Have you checked if there is a FF process running in Task Manager? What happens, if you manually kill the FF process and start your test again?

In the past, I've implemented a KillProcess method in my tests, just to be sure there is no browser (particularly IE) running before OpenBorwser is used. Please check this post:
close-ie-before-the-start-t10063.html#p40365
Simply run this code (adapt it according your needs), BEFORE OpenBrowser action. Hope this helps?
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration