First Step in using Ranorex

Ask general questions here.
Rajendra
Posts: 32
Joined: Wed Sep 28, 2011 1:57 pm

First Step in using Ranorex

Post by Rajendra » Tue Sep 24, 2013 11:01 am

Hi

I am doing POC on a flash application using Ranorex tool.
Do I need to ask our developers to compile their source code with any of the Ranorex files ?

Because, when ever I try to spy flash objects I am getting following warning message "Please make sure that you have correctly instrumented you Flash/Flex application. Otherwise Ranorex is not able to access UI objects inside your Flash/Flex application"

Please Help.

Thanks,
Rajendra

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: First Step in using Ranorex

Post by Support Team » Wed Sep 25, 2013 10:11 am

Hello,

You would need to instrument Flash/Flex in order to automate it with Ranorex.

We provide a PreLoader to automatically instrument Flash/Flex without modifying the application itself.
Please take a look at Flash/Flex Testing in our User Guide.

Regards,
Markus (T)
.
Image

Rajendra
Posts: 32
Joined: Wed Sep 28, 2011 1:57 pm

Re: First Step in using Ranorex

Post by Rajendra » Wed Sep 25, 2013 11:13 am

Thank you for the quick reply.

Thanks,
Raj