Flash instrumentation

Ask general questions here.
Santhosh
Posts: 10
Joined: Fri Aug 10, 2018 5:51 am

Flash instrumentation

Post by Santhosh » Wed Oct 10, 2018 12:30 pm

hello,

i want evaluate a flash application, but when i try to instrument ranorex with flash am getting below error.
Flash error.gif
Flash error.gif (13.55 KiB) Viewed 135 times
when i checked in forum i got the below link which is a latest one.
flash-object-iframe-record-and-play-t12238.html#p49154

but i didnt get any solution.

Anyone can please help me.

Thanks in advance

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 3930
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: Flash instrumentation

Post by odklizec » Wed Oct 10, 2018 1:58 pm

Hi,

You can find detailed steps, how to instrument flash, here:
https://www.ranorex.com/help/latest/int ... commended)
Because the instrumentation wizard is still not working, you will have to follow the steps described in section
"Using the Ranorex PreLoader". Just scroll the page from above link to this section.
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration

Santhosh
Posts: 10
Joined: Fri Aug 10, 2018 5:51 am

Re: Flash instrumentation

Post by Santhosh » Thu Oct 11, 2018 6:06 am

Thanks for your reply,

Why the instrumentation wizard is not working??
can you confirm that, if we follow the steps in the below mentioned link.

can we automate flash application?

Regards,
Santhosh

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 3930
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: Flash instrumentation

Post by odklizec » Thu Oct 11, 2018 7:41 am

Hi,

I can only guess why the instrumentation wizard is not working. It looks as if the link, used by the wizard to download a certain file, is no longer available? Hence error 404.

If you follow the steps from above mentioned link, you should be able to instrument your flash exactly as does the instrumentation wizard. So yes, you should be able to automate your flash then.
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration

Santhosh
Posts: 10
Joined: Fri Aug 10, 2018 5:51 am

Re: Flash instrumentation

Post by Santhosh » Thu Oct 11, 2018 11:49 am

Thanks for your information. :)

Regards,
Santhosh