Flex ListPopup Issue

Bug reports.
alex
Posts: 63
Joined: Sat Oct 08, 2011 11:17 am

Flex ListPopup Issue

Post by alex » Fri Nov 25, 2011 1:00 pm

Hi,
I'm using Ranorex to test Flex applications. Use the first way(PreLoader) to load the Automation Lib.
I encounter an issue that Ranorex Spy can't identify item of List Popup.
Maybe it is caused by there are another two dialog also existing at the same time. Please see screenshot for detail.

My environment:
OS: Windows XP x64
Ranorex: 3.1.2
Ranorex Spy: 32bit and 64bit
Browser: Internet Explorer 8 and Firefox 7.0.1
Flash player: debug version 11

Snapshot and log are attached.

Thanks.
Attachments
screenshot.PNG
screenshot.PNG (16.23 KiB) Viewed 2410 times
listpopup.rxsnp
(107.91 KiB) Downloaded 208 times
flashlog.txt
(6.54 KiB) Downloaded 210 times

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Flex ListPopup Issue

Post by Support Team » Fri Nov 25, 2011 1:43 pm

Hi,

Do you have tried to use the Instant Tracking functionality of the Spy tool to track the List Pop Up?
Can you please send us a snapshot of the entire application?
Just click on the root element and create a snapshot.

Thanks in advance!

Regards,
Markus
Ranorex Support Team
.
Image

alex
Posts: 63
Joined: Sat Oct 08, 2011 11:17 am

Re: Flex ListPopup Issue

Post by alex » Mon Nov 28, 2011 7:23 am

Hi,
I have tried to track the popup list using instant tracking method. It's same.

The snapshot of the entire application has attached.
Attachments
all.rxsnp
(251.13 KiB) Downloaded 224 times
screenshot_tracking.PNG
screenshot_tracking.PNG (95.98 KiB) Viewed 2400 times

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Flex ListPopup Issue

Post by Support Team » Mon Nov 28, 2011 12:57 pm

Hi,

does the issue only occur at this single combo box or have you mentioned it on others too?
Can you tell us, which flex version is used within your application under test?
We can provide you a special preloader with extended logging mechanism to find out more about your issue, if you want.

Kind regards,
Tobias
Ranorex Support Team
.
Image

alex
Posts: 63
Joined: Sat Oct 08, 2011 11:17 am

Re: Flex ListPopup Issue

Post by alex » Tue Nov 29, 2011 6:29 am

Yes. I only found this single ComboBox that can't be identified by now.

I don't know what Flex version we are using.

Please give me the special preloader and I will try it.
Thanks.

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Flex ListPopup Issue

Post by Support Team » Tue Nov 29, 2011 12:38 pm

Hi,

we will sent you the special preloader with extended logging mechanism activated via mail.

Regards,
Tobias
Ranorex Support Team
.
Image

alex
Posts: 63
Joined: Sat Oct 08, 2011 11:17 am

Re: Flex ListPopup Issue

Post by alex » Thu Dec 01, 2011 11:11 am

Hi,
I'm waiting for you preloader. :-)

Thanks.

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Flex ListPopup Issue

Post by Support Team » Thu Dec 01, 2011 11:31 am

Hi,

I've sent the preloader with extended logging mechanism to the email you used to register one hour ago.
If that's not the right email, please provide us another email address.

Kind regards,
Tobias
Ranorex Support Team
.
Image

alex
Posts: 63
Joined: Sat Oct 08, 2011 11:17 am

Re: Flex ListPopup Issue

Post by alex » Wed Dec 14, 2011 11:17 am

Hi,
Sorry for so late.
I have copy the proloader you provide into product and perform operations again.
Please check log.
Thanks.

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Flex ListPopup Issue

Post by Support Team » Wed Dec 14, 2011 3:01 pm

Hi,

I can't see a log attached.

Regards,
Tobias
Ranorex Support Team
.
Image

alex
Posts: 63
Joined: Sat Oct 08, 2011 11:17 am

Re: Flex ListPopup Issue

Post by alex » Wed Dec 14, 2011 4:30 pm

Hi,
log is attached.

Thanks.
Attachments
flashlog.txt
(7.63 KiB) Downloaded 218 times

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Flex ListPopup Issue

Post by Support Team » Fri Dec 16, 2011 9:11 am

Hi,

can you please resend the log file after updated to 3.2?
Thanks

Regards,
Martin
Ranorex Support Team
.
Image

alex
Posts: 63
Joined: Sat Oct 08, 2011 11:17 am

Re: Flex ListPopup Issue

Post by alex » Sat Dec 17, 2011 9:15 am

Hi,
I have updated Ranorex to 3.2 and recreated snapshots.
Please check attachments.

Thanks.
Attachments
listpop_alldom.rxsnp
(219.9 KiB) Downloaded 259 times
listpop.rxsnp
(106.56 KiB) Downloaded 206 times
flashlog.txt
(779 Bytes) Downloaded 225 times

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Flex ListPopup Issue

Post by Support Team » Mon Dec 19, 2011 11:28 am

Hi,

we've tried to reproduce your issue, but had no success with doing so.
Can you please provide us access to the application you're having your issues with, as that's the only possibility to find a fitting solution for your problem.
You might give us access to some kind of sandbox environment as long as the issue is reproducible.

Please provide us the specific information how to access via our support mailbox ([email protected]).

Regards,
Tobias
Ranorex Support Team
.
Image

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Flex ListPopup Issue

Post by Support Team » Wed Dec 21, 2011 3:56 pm

Hi,

we were able to reproduce your issues.
The bug will be fixed within Ranorex 3.2.1 which will be available within January 2012.
Thanks again for reporting the bugs.

Kind regards,
Tobias
Ranorex Support Team
.
Image