Floating license issue

Ask general questions here.
kris123pra
Posts: 16
Joined: Fri Sep 17, 2010 8:13 am
Location: India

Floating license issue

Post by kris123pra » Wed May 25, 2011 7:16 am

Hi

We have brought a premium and a runtime license (both floating). These were installed on two different 32 bit XP machines. Both have the TCP and UDP ports enabled. We have 2.3.9 installed on both these machines.

When I try to access these licenses from a 64bit XP machine, Rx license server does not detect any of these.

Am I missing something here?

Thanks
Kris

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Floating license issue

Post by Support Team » Wed May 25, 2011 7:58 am

Hi,

do you use Ranorex License Server as described in following chapter of our user guide?
http://www.ranorex.com/support/user-gui ... html#c2767

Kind regards,
Tobias
Support Team
.
Image

kris123pra
Posts: 16
Joined: Fri Sep 17, 2010 8:13 am
Location: India

Re: Floating license issue

Post by kris123pra » Wed May 25, 2011 11:15 am

Hi Tobias

Yes, we do see the License server as mentioned.

Regards
Kris

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Floating license issue

Post by Support Team » Thu May 26, 2011 10:08 am

Hi,

On the server machine the two expected ports are open?

Regards,
Peter
Ranorex Team
.
Image