GDI capture plugin

Ask general questions here.
atom
Posts: 357
Joined: Sun Dec 07, 2008 11:14 pm
Location: Dublin, Ireland

GDI capture plugin

Post by atom » Fri Oct 15, 2010 12:48 pm

Hiya

Which version of ranorex is the plug-in available for?

Thanks

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: GDI capture plugin

Post by Support Team » Fri Oct 15, 2010 1:08 pm

Hi atom,
atom wrote: Which version of ranorex is the plug-in available for?
The GDI Capture Plug-In works with 2.3.4.
Blog:
http://www.ranorex.com/blog/automation- ... re-plug-in

Regards,
Peter
Ranorex Team
.
Image