Getting Issues while running existing codes

Ask general questions here.
subhashree
Posts: 14
Joined: Mon Oct 20, 2014 6:20 am

Getting Issues while running existing codes

Post by subhashree » Mon Oct 20, 2014 7:34 am

Hi,

I had recorded few codes for mobile using Ranorex 5.1.2. I converted the codes to C# and now, while runing it, it throws following error

"Cannot start process. This application has failed to start because its side by side configuration is incorrect. Please see the application event log or use the command line sxstarce.exe tool for more details. (Exception from HRESULT 0x800736B1)

Apart from this, certain times, after playing any test case, play stops immediately after the build is successful. We were able to play all the test cases successfully earlier.

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Getting Issues while running existing codes

Post by Support Team » Tue Oct 21, 2014 2:47 pm

Hello subhashree,

Can you please give us more information about your Ranorex Solution and your application?
Is it possible to get your application and your Ranorex Solution?

This message doesn't come from Ranorex directly. I found a similar problem in the microsoft forum.

http://answers.microsoft.com/en-us/wind ... 5e18e3f3ef

Maybe this will help solving the issue.

Regards,
Bernhard
.
Image

subhashree
Posts: 14
Joined: Mon Oct 20, 2014 6:20 am

Re: Getting Issues while running existing codes

Post by subhashree » Thu Oct 30, 2014 5:21 am

Hi,

thanks for your response :) . I installed Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package for (x64) on my machien as per the suggestion provided in the blog. However while running the codes, now only "build successful" message comes & it does not execute so result is not displayed. No error is also shown.

Following are the details on my ranorex version
Ranorex trial version 5.1.2.19431

Note: I am trying for executing the recorded codes on mobile.