Getting Ranorex 6.0 to play nice with an existing GIT projec

Ranorex Spy, Recorder, and Studio.
ChrisG
Posts: 9
Joined: Mon Feb 15, 2016 4:16 pm

Getting Ranorex 6.0 to play nice with an existing GIT projec

Post by ChrisG » Thu May 19, 2016 2:59 pm

Hi just a quick question,
We use GIT at our work place for Source Control now prior to 6.0 integration with Git was not possible so we used to do this manually. Now with the release of 6.0 is there a way to get Ranorex to understand that your project already exists in GIT. The instructions on your website seem to cover adding a solution for the first time, I am concerned this will result in duplication. Is there any suggestion on how we can get it all to link together ?

krstcs
Ranorex Guru
Posts: 2683
Joined: Tue Feb 07, 2012 4:14 pm
Location: Austin, Texas, USA

Re: Getting Ranorex 6.0 to play nice with an existing GIT projec

Post by krstcs » Thu May 19, 2016 3:28 pm

If the solution is already under Git source control, then you should only need to open the solution in Ranorex Studio and it should see the Git files. You shouldn't need to do anything else.

We use GitHub, and I prefer managing my projects from the GitHub Desktop's console, so I don't use the new Git integration, so take it for what it's worth. :D
Shortcuts usually aren't...

ChrisG
Posts: 9
Joined: Mon Feb 15, 2016 4:16 pm

Re: Getting Ranorex 6.0 to play nice with an existing GIT projec

Post by ChrisG » Thu May 19, 2016 3:32 pm

I just liked the visual indicators as I felt it would help the less technical members of the team.