GroupBox sometimes container sometimes element

Technology specific object identification, supported applications, web technologies, and 3rd party controls.
binonline
Posts: 12
Joined: Thu Apr 19, 2012 4:12 pm

Re: GroupBox sometimes container sometimes element

Post by binonline » Wed May 30, 2012 3:16 pm

Hello Martin

Same application, same RANOREX installation on two different PC's. One shows with SPY "container" the other just "element"

General troubleshooting items checked:
#1: SPY is running as same user like the app (on both PC's)
#2: We use encrypted local HD on the PC showing the correct "container". The HD from the one with "element" view is not encrypted
#3: same application one working one not
#4: both 32bit OS
#5: .NET 4 Client and Extended with same versions on both PC's
#6: Config file with content is at specified location
Blog: UAC is turned off on both PC's

.. I have still no ideas why not working similar :?
Robert

binonline
Posts: 12
Joined: Thu Apr 19, 2012 4:12 pm

Re: GroupBox sometimes container sometimes element

Post by binonline » Wed May 30, 2012 7:20 pm

In my clueless depresssion I tried a last attempt: Reinstall Ranorex, since I did last installation when UAC was active (level=3). Now UAC was switched off - AND IT WORKS NOW :!: :D
Thx Martin for the idea with UAC - Robert

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: GroupBox sometimes container sometimes element

Post by Support Team » Wed May 30, 2012 8:42 pm

Hi,

You're welcome, I am glad I was able to help you solve the issue.

Regards,
Markus
Ranorex Support Team
.
Image