Have to track with xSpy before test runs

Bug reports.
cggalloway
Posts: 5
Joined: Thu Sep 12, 2019 1:41 pm

Have to track with xSpy before test runs

Post by cggalloway » Wed Nov 06, 2019 2:31 pm

Recently, since 9.x, I have to track a UI element with xSpy before the test will run without timing out on the initial step. There have not been any significant structural changes to the test suite since pre-9.x

Any suggestions on where to look?

Sorry, I can't provide any snippets or similar.

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 5256
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: Have to track with xSpy before test runs

Post by odklizec » Wed Nov 06, 2019 2:35 pm

Hi,

I'm afraid, that without seeing, at very least, Ranorex snapshot of the app you are working with and an example of typically failing xpath, there is not much anyone here can do or suggest. The best you can probably do, is to contact directly Ranorex support (via support form) and request a remote session with them? Without seeing the problem, AUT and system configuration, there is really nothing anyone here can do.

Just three questions...
Are you using latest 9.2?
Have you tried your test on another computer (VM)?
And have you tried to add AUT to the Ranorex white list?
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration

cggalloway
Posts: 5
Joined: Thu Sep 12, 2019 1:41 pm

Re: Have to track with xSpy before test runs

Post by cggalloway » Wed Nov 06, 2019 4:54 pm

Thanks for the prompt response. I've opened a support ticket.

I can't provide any snapshots or similar due to security concerns.

Thanks