Host.Local.OpenBrowser method issue

Class library usage, coding and language questions.
c676228
Posts: 176
Joined: Mon Apr 06, 2015 5:40 am

Host.Local.OpenBrowser method issue

Post by c676228 » Tue Jul 28, 2015 9:55 pm

Hi,

From time to time I get this error when this error when use the following method.
Host.Local.OpenBrowser(Constants.KfsUrl, browserName, true, false);
Error presented in report log:
Failed to open URL 'mytest.com' with browser IE.
Failed to run application 'iexplore'.
The request is not supported

One interesting thing is for firefox, killingExist sometimes is not working. I sometimes end up with more than one same page.

Any idea?

c676228
Posts: 176
Joined: Mon Apr 06, 2015 5:40 am

Re: Host.Local.OpenBrowser method issue

Post by c676228 » Tue Jul 28, 2015 9:56 pm

Sorry I forgot to mention that I am using 5.4 with windows 8 on 64-bit

cliving
Posts: 5
Joined: Wed Aug 13, 2014 9:21 pm

Re: Host.Local.OpenBrowser method issue

Post by cliving » Thu Aug 13, 2015 6:49 pm

I've actually started seeing this issue as well since upgrading to 5.4 -- can't recall if I got it in prior versions.

I am also using Windows 8.1 - 64-bit.

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Host.Local.OpenBrowser method issue

Post by Support Team » Mon Aug 17, 2015 11:15 am

Hello all,

Unfortunately, we are not aware of any issue related to the OpenBrowser()-method. May I ask you to contact [email protected] in order to analyze the issue in more detail?

Thank you in advance.

Regards,
Robert
.
Image

c676228
Posts: 176
Joined: Mon Apr 06, 2015 5:40 am

Re: Host.Local.OpenBrowser method issue

Post by c676228 » Mon Aug 17, 2015 5:50 pm

Hi Robert,

I had a session with your support. He did see(occasionally) the issue presents.

Regards,
Betty

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Host.Local.OpenBrowser method issue

Post by Support Team » Tue Aug 18, 2015 10:49 pm

Hello Betty,

The issue we encountered in the session was caused by the Constants.KfsUrl variable. The variable contained a hard-coded url to the login page which caused the test to open the same page every time.

If you are still experiencing issues with the iexplore not being launched, please send us a support request to [email protected] so that we can fully analyze this issue.

Once we find the cause, we can update this thread so that anyone experiencing the same problem has a resolution.

Thanks,
Hansel
.
Image

c676228
Posts: 176
Joined: Mon Apr 06, 2015 5:40 am

Re: Host.Local.OpenBrowser method issue

Post by c676228 » Wed Aug 26, 2015 5:48 pm

Yes Hansel. It is awesome that you caught that issue. :D