Hostname in Licence Server/ Release Licence

Ranorex Spy, Recorder, and Studio.
HMITest
Posts: 3
Joined: Thu Oct 28, 2010 9:34 am

Hostname in Licence Server/ Release Licence

Post by HMITest » Tue Oct 11, 2011 6:48 am

Hello,
is it possible addition to the IP address also display the host name of the connected clients on the license server. The computer name would be easier to identify.
Is it possible to enter occupied licenses to be released?
If there is a crash, the client license is for a period of time locked an can not be used.
I'd like a context menu to unlock the corresponding license or revoke the license if required the client

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: Hostname in Licence Server/ Release Licence

Post by Support Team » Tue Oct 11, 2011 11:36 am

Hi,
is it possible addition to the IP address also display the host name of the connected clients on the license server. The computer name would be easier to identify.
This is already on our ToDo list and will be fixed in one of our future releases.
I'd like a context menu to unlock the corresponding license or revoke the license if required the client
This is for security reasons not possible.
As the update period is about 4 minutes it shouldn't be a big problem.

Regards,
Markus
Ranorex Supoort Team
.
Image

HMITest
Posts: 3
Joined: Thu Oct 28, 2010 9:34 am

Re: Hostname in Licence Server/ Release Licence

Post by HMITest » Thu Oct 13, 2011 6:02 am

Thank you.
The function for displaying the host name would be fantastic