How to call remote agents using from code module

Ask general questions here.
Sai
Posts: 22
Joined: Tue Jul 18, 2017 10:59 am

How to call remote agents using from code module

Post by Sai » Thu Jul 27, 2017 5:13 am

Hello Users,

I am using Ranorex 7.1 with C#. I need to validate some files on different Windows OSs remotely so added multiple remote systems to Ranorex and able to execute test cases/suite remotely by using 'Remote Pad' but here i need to call them one by one in data driven way in code modules and execute test cases remotely.

would it be possible for someone to please point me in the right direction with sample code on how to call multiple remote agents?

Let me know if you require more information.

Any reply appreciable.

Thanks in advance.
Sai

Sai
Posts: 22
Joined: Tue Jul 18, 2017 10:59 am

Re: How to call remote agents using from code module

Post by Sai » Tue Aug 01, 2017 7:20 am

Any update on above query?

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: How to call remote agents using from code module

Post by Support Team » Tue Aug 01, 2017 5:57 pm

Hello Sai,

At this time, we do not have a public API to access the Ranorex Remote Agents. We do have a similar feature already requested on our UserVoice platform.
You can make a new feature request that is more fitting to your needs. Currently, we do not know if and when this feature will be implemented. This depends on various factors. Nevertheless, all new features, updates, and bug fixes are documented in the release notes with every new version release of Ranorex.

Cheers,
Ned
.
Image