How to detect OS, where my tests are running?

Ask general questions here.
User avatar
slavikf
Posts: 104
Joined: Mon Sep 13, 2010 9:07 pm
Location: Toronto, Canada
Contact:

How to detect OS, where my tests are running?

Post by slavikf » Mon Sep 13, 2010 9:12 pm

How to detect OS, where my tests are running?

To see, if it is Win XP or Win7...

Do i have to use .Net functions, or Ranorex has some variables?

User avatar
Ciege
Ranorex Guru
Posts: 1335
Joined: Thu Oct 16, 2008 6:46 pm
Location: Arizona, USA

Re: How to detect OS, where my tests are running?

Post by Ciege » Mon Sep 13, 2010 9:46 pm

What IDE are you using? What language are you using?

If using C#, check here for simple instructions on using osInfo: http://support.microsoft.com/kb/304283
If this or any response has helped you, please reply to the thread stating that it worked so other people with a similar issue will know how you fixed your issue!

Ciege...