how to reset Time for running sripts fastly

Ask general questions here.
tcltestid
Posts: 2
Joined: Wed Nov 20, 2013 7:32 am

how to reset Time for running sripts fastly

Post by tcltestid » Wed Nov 20, 2013 7:41 am

Hi All,

Can any one tel me how to reset Time for running sripts fastly.

I have recorded one script and if i run that it runs very slowly, the press time and duration is set to 100ms and 500ms respectively.How to change those time settings?

for ex: if i want to change press time as 10ms for all the steps once,how to do it?

i can do it by cliking on properties of each test step .

but how to do it in one shot for all the steps.

your help is greatly appreciated,

Thanks
krishna Murthy

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: how to reset Time for running sripts fastly

Post by Support Team » Thu Nov 21, 2013 4:48 pm

Hello tcltestid,

You could simply enable 'Turbo Mode' for your recording to run your scripts as fast as possible.
Please take a look at our User Guide for more information about Replay and Debug Actions.

Regards,
Markus (T)
.
Image

tcltestid
Posts: 2
Joined: Wed Nov 20, 2013 7:32 am

Re: how to reset Time for running sripts fastly

Post by tcltestid » Fri Nov 22, 2013 5:01 am

Hi Markus,

Thank you Very much.The problem is solved :) :)

Regards,
Tcltestid