How to set iPhone volume value?

Mobile Testing, Android App Testing.
User avatar
sincoew
Posts: 48
Joined: Mon Nov 19, 2012 7:42 am

How to set iPhone volume value?

Post by sincoew » Mon Mar 18, 2013 4:51 am

Hi Ranorex,

I can get/set Time bar Slider value,
But on Volume bar, Ranorex spy show its a element not a Slider,

It's also can set and get value via ranorex?
how can I do?

[img]
http://www.ranorex.com/forum/download/f ... ew&id=1621
[/img]

Thanks a lot.
Best Regards,
Robert Chen.
Attachments
Untitled2.png
Untitled2.png (36.44 KiB) Viewed 1026 times

User avatar
sincoew
Posts: 48
Joined: Mon Nov 19, 2012 7:42 am

Re: How to set iPhone volume value?

Post by sincoew » Mon Mar 18, 2013 5:00 am

Hi Ranorex,

Another question,
Our ios app some function is on "setting" view,
But Ranorex can't detect "setting" view, it's limitation?

Best Regards,
Robert Chen.

User avatar
Support Team
Site Admin
Site Admin
Posts: 11709
Joined: Fri Jul 07, 2006 4:30 pm
Location: Graz, Austria

Re: How to set iPhone volume value?

Post by Support Team » Tue Mar 19, 2013 3:31 pm

Hello,

Unfortunately, MPVolumeSlider are not supported in our current version.
We will support these elements in on of our next releases.

Test automation is only possible within a running app.
Therefore, it's not possible to access the settings view.

Regards,
Markus (T)
.
Image