How to use .Net Framework 4 / 4.5 libraries with Studio

Ranorex Spy, Recorder, and Studio.
sharale
Posts: 6
Joined: Thu Sep 26, 2013 2:24 pm

How to use .Net Framework 4 / 4.5 libraries with Studio

Post by sharale » Mon May 19, 2014 7:06 am

Hi

I want to use few features of Microsoft .NET Framework 4 / 4.5, like 'dynamic' keyword in C# test project. I'm using Ranorex Studio v5.x licensed version.

How can I target Ranorex Studio to use .NET Framework 4/4.5 libraries? I'm aware of settings to target AUT but certainly not able to set for Studio.

Due to this limitation we are blocked to design a generic test framework. With the use of 'Dynamic' only we can achieve a stable framework. If you have any solution please provide.

Thanks.

krstcs
Ranorex Guru
Posts: 2683
Joined: Tue Feb 07, 2012 4:14 pm
Location: Austin, Texas, USA

Re: How to use .Net Framework 4 / 4.5 libraries with Studio

Post by krstcs » Mon May 19, 2014 4:34 pm

Ranorex Studio is build on SharpDevelop 3.2, which requires .NET 3.5. There is no way to adjust this.


You can set your projects to target .NET 4.0 or 4.5, but not Studio itself.
Shortcuts usually aren't...

sharale
Posts: 6
Joined: Thu Sep 26, 2013 2:24 pm

Re: How to use .Net Framework 4 / 4.5 libraries with Studio

Post by sharale » Wed May 21, 2014 7:16 am

Thanks krstcs.

We were looking forward to use Dynamic Programming, than Reflection class. I hope Ranorex will do something in this regard.

Kind Regards,
sHarale