I can't seem to get Error behaviour to work

Ask general questions here.
stapes
Posts: 206
Joined: Wed Sep 16, 2015 10:55 am

I can't seem to get Error behaviour to work

Post by stapes » Wed Feb 10, 2016 5:14 pm

I have a Test Suite with 3 test cases, All have been set to Error Behaviour - Continue with sibling BUT when I run it, if the 2nd test case fails, the 3rd test case is just ignored. This is not what I was expecting.
Are my settings being overridden somewhere else?

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 3937
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: I can't seem to get Error behaviour to work

Post by odklizec » Wed Feb 10, 2016 5:35 pm

Hi,

It's hard to say what's wrong without seeing your test suite. Are you sure your test structure is similar to the 'continue with sibling' example from user guide?...
Image
BTW, have you created all test cases from scratch or you copied them from another solution/project?
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration

stapes
Posts: 206
Joined: Wed Sep 16, 2015 10:55 am

Re: I can't seem to get Error behaviour to work

Post by stapes » Wed Feb 10, 2016 6:19 pm

Thanks. I misunderstood what was meant by Continue with sibling.
To get mine working, I had to change all the test cases and recording modules to Error Behaviour = Continue with PARENT.