Incognito mode

Ask general questions here.
yydpkm
Posts: 14
Joined: Wed Jul 12, 2017 8:33 pm

Incognito mode

Post by yydpkm » Thu Dec 27, 2018 5:55 pm

Hi,
I am using Ranorex 5.2.2.21596. I couldn't find the incognito option under Open Browser, properties.

Here is a pic.
Untitled.png
Untitled.png (10.22 KiB) Viewed 811 times
Thanks

User avatar
Vega
Certified Professional
Certified Professional
Posts: 222
Joined: Mon Jul 11, 2016 2:15 pm

Re: Incognito mode

Post by Vega » Thu Dec 27, 2018 6:53 pm

This feature seems to have been added in Ranorex 5.4.0
The “Open Browser” recorder action now allows clearing the browser cache and starting in incognito mode
Since this is quite an old version of Ranorex, you will need to visit the release notes archive instead of the normal release notes page:

yydpkm
Posts: 14
Joined: Wed Jul 12, 2017 8:33 pm

Re: Incognito mode

Post by yydpkm » Thu Dec 27, 2018 8:31 pm

Thanks!

pmaladi
Posts: 11
Joined: Thu Aug 17, 2017 9:42 pm

Re: Incognito mode

Post by pmaladi » Tue Jan 26, 2021 10:30 am

Any idea how to open browser with with Ranorex addon enabled (Allow in Incognito) Mode.

Use Case: Elements are not identified and its unable to identify the element when i open the application in incognito mode and to identify the elements, i need to enable to "Allow in Incognito" in extensions. but all the time its resetting due to company policy and i want to do this action by using some script or code, so that it will not cause my application to fail.