Incorrect value passed to module variable from global variable

Ranorex Spy, Recorder, and Studio.
MarekAbb
Posts: 3
Joined: Wed Mar 06, 2019 2:05 pm

Incorrect value passed to module variable from global variable

Post by MarekAbb » Thu Apr 11, 2019 7:42 am

Randomily I encounter situation where despite module variable has binded fixed global variable which does not change, passed value is not correct.

Here are modules:
ValidateElement("true")
ValidateElement("false") <= passed value sometimes is "true" instead of "false"
ValidateElement("true")

I thought that maybe module variable does not have unique id, but here it is not the case.
Any idea why this may happen?

User avatar
odklizec
Ranorex Guru
Ranorex Guru
Posts: 5066
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:54 am
Location: Zilina, Slovakia

Re: Incorrect value passed to module variable from global variable

Post by odklizec » Thu Apr 11, 2019 7:53 am

Hi,

Any chance you can post your solution, so people here can examine it? Also, what Ranorex version do you use?

I'm using global parameters a lot in my tests and I'm not encountering issue like this, unless I bind something incorrectly ;) So it's either also your case or you found a pretty odd and rare to see bug? Unfortunately, it;s impossible to tell without seeing your solution. Eventually, try to create a new solution, with just necessary number of modules and variables, simulating your issue. Thanks.
Pavel Kudrys
Ranorex explorer at Descartes Systems

Please add these details to your questions:
  • Ranorex Snapshot. Learn how to create one >here<
  • Ranorex xPath of problematic element(s)
  • Ranorex version
  • OS version
  • HW configuration